tiistai , 16 huhtikuun 2024

Jäsenkirje 1/2018

Arvoisa RuFK jäsen,

Tässä hiukan esimakua tulevan kesän tapahtumista, suunnitelmista sekä muistutuksia:

1) Aloitetaan tärkeämmistä: Muistutuksena kaikille, varsinkin aloitteleville harrastajille, että karting autossa on oltava pakollinen liikennevakuutus! AKK:n myöntämä kartinglisenssi on myös suositeltava (sisältää tapaturmavakuutuksen). AKK:n alaisissa tapahtumissa sekä kilpailuissa lisenssi on aina pakollinen! Lisenssi sekä vakuutus asioissa voit kääntyä seuran tai AKK:n puoleen.

2) Tälle vuodelle hallitus päätti jäsenmaksuksi 50€, www.ruukinfk.com sivujen kautta voit hakea jäseneksi.

3) Näillä näkymin kerhoillat tullaan järjestämään keskiviikko-iltaisin, joissa treenataan yhdessä teoriassa sekä käytännössä. Tänne on tervetulleita sekä lapset että vanhemmat. Kerhollamme on tällä hetkellä 10 autoa (Cadet, Raket 85, Raket 120), joten jokaiselle löytyy sopiva peli alle.

4) Karting koulu starttaa la 9.6.2018, kipin kapin ilmoittautumaan!

5) Haemme nuorta, mielellään kokemusta isommista luokista, pitäen nuorille junioreille ajokoulutusta. Koemme, että tästä olisi hyötyä sekä kouluttajalle itselleen sekä eritoten nuorelle junnulle. Monesti oppi menee paremmin perille kun ”idoli” kertoo asiat kuin tämmöiset ”fossiili-sedät” 🙂 Jos siis tiedät jonkin sopivan henkilön tähän toimeen tai olet itse niin ota yhteyttä kirjeessä oleviin yhteystietoihin. Voimme sopia jonkin sopivan palkkion tai matkakulut tmv.

6) Flying-Finn100 tapahtuma järjestetään Ruukin Vauhtimaalla 19.5.2017. Jos FF100 ei ole ennestään tuttu niin kehotamme tutustumaan hankkeen virallisiin nettisivuihin www.flyingfinn100.fi. Kaipaisimme kovasti talkoolaisia, kalustoa yms. joten ilmoittauduthan mukaan. Tarkoituksemme on myös kerätä erilaista autourheilu kalustoa tapahtumaan, jos siis omaat kontakteja kaluston lainaamiselle niin ota yhteyttä. Kaikenlainen ideointi tapahtuman onnistumiselle otetaan kiitollisuudella vastaan!

7) North Cup Ruukin osakilpailut 27.5.2018 sekä 8.7.2018. Lisää tästä uudesta upeasta sarjasta www.northcup.fi

8) Radan tila: Rata on lingottu ja pikapuoliin ajokunnossa! Muistattehan, että ajatte omalla vastuulla!

9) Keräämme tietoa eri luokkien/moottorien Ruukin radalle ”hyvin” sopivista välityksistä. Tieto on äärimmäisen hyödyllistä kilpailu/harraste-toimintaa aloittaville, joten jeesaathan kaveria tällä helpolla tavalla ilmoittamalla ne kerhon yhteyshenkilölle. Tämä on yksi tapa helpottaa aloituskynnystä.

10) Viimeisenä mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Seuramme tarvitsee lisää innostuneita tai voi olla vähemmänkin innostunut seuramme toimintaan, joten rohkeasti mukaan!! PS. Mikäli tiedät, että joku olisi kiinnostunut tilaamaan tämän jäsenkirjeen niin pyydä ottamaan yhteyttä ja laitetaan hänet postituslistalle. Mikäli taas et ole kiinnostunut saamaan tätä jäsenkirjettä niin ilmoitathan myös siitä.

Tulevaa Karting-kesää odotellen, Reni Mäki-Uuro, RuFK sihteeri

Check Also

Kuljettaja Esittely NorthCup

NorthCup kilpailuun osallistuvien kuljettajaesittely. Lataa pohja kuljettajan tiedot tästä, täytä ja toimita kilpailutoimistoon lauantaina 26.5. …