lauantai , 20 heinäkuun 2024

Covid-19 rajoitusten muutos

Covid-19 rajoituksia tullaan purkamaan 1.6.2020 alkaen.

Jatkossa emme tule enää vaatimaan seuran jäsenyyttä ratavarauksen tekemiseksi. Päivämaksu otetaan myös käyttöön ja radan avaimen sekä päivämaksun voi jatkossa noutaa Ruukin Teboililta.
Tulemme ainakin toistaiseksi säilyttämään radan avaimen portin pielessä olevassa koodillisessa avainboksissa, mutta mikäli väärinkäytöksiä ilmenee esim siten, että koodi luovutetaan sellaiselle henkilölle, jolla ei ole seuran jäsenyyttä, poistamme boksin.

Ratavarauksen ja rajoitusten purkaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että varikolla sekä rata-alueella voi nyt toimia niinkuin ennen Covid-19 pandemiaa vaan edelleen noudatetaan hallituksen antamia määräyksiä sekä suosituksia.

Hyvää palautetta on tullut ratavarauskalenterista, sieltä on ollut helppo katsoa onko saman luokan autoja tulossa treenaamaan niin on ollut helppo sovittaa omia ajojaan samaan aikaan. Olisi hienoa jos ratavarauskalenteria porukka edelleen käyttäisi!

Ratavarauksen voit tehdä TÄSTÄ

Ohjeet ratavarauksen tekemiseen sekä muutoinkin suosituksiin miten rata-alueella on edelleen syytä toimia löytyy edellisestä Covid-19 tiedotteesta.

turvallisia ja terveellisiä kilometrejä toivottaa,RuFK hallitus

Check Also

RUFK KARTING ACADEMY

Miten päästä lujempaa? Auto ei käänny mutkaan? Perä luistaa? Missä kohtaa jarruttaa? Miten jarruttaa? Iskä …